Hodnocení obchodu

4,9 96 hodnocení
Přidat hodnocení
5
91x
4
1x
3
1x
2
3x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PF Avatar autora | 26.3.2019
Vse vporadku, rychle dodani. Pekne zbozi. Dekuji a urcite doporucuji.0
A Avatar autora 26.3.2019
Děkujeme
JS Avatar autora | 25.3.2019
Skvělá komunikace, přehledné stránky , rychlé dodání Naprostá spokojenost
A Avatar autora 25.3.2019
Velmi děkujeme
IO Avatar autora | 25.3.2019
Vše proběhlo naprosto v pořádku a dle představ, doporučuji s klidným svědomím :-)
A Avatar autora 25.3.2019
Děkujeme
VD Avatar autora | 24.3.2019
Ráda jsem v tomto obchodě nakoupila,je zde velký výběr doplňků na párty, oslavy ap.a lze jej zkombinovat do oblíbených barev.Rychlost dodání i ochota je také velké plus,stejně jako nízké ceny.
A Avatar autora 25.3.2019
Jsme velmi rádi, že jste si u nás vybrala a byla jste spokojená.
Avatar autora | 24.3.2019
JM Avatar autora | 18.3.2019
Skvělá komunikace při doobjednání dalšího zboží, sjednocení objednávky a rychlé doručení do zásilkovny .
A Avatar autora 18.3.2019
Velmi děkujeme za pochvalu :-)
FV Avatar autora | 16.3.2019
vše OK
BN Avatar autora | 13.3.2019
S nákupem v obchodě jsem byla spokojena. Zboží odpovídalo mým představám, oslava pátých narozenin ve stylu jednorožce byla super a dceři i pozvaným kamarádkám se líbila. Doprava na Zásilkovnu bez problémů, dodání zboží rychlé
A Avatar autora 13.3.2019
Jsme moc rádi, že oslava dcery proběhla dle Vašich představ.Hezký den
RK Avatar autora | 11.3.2019
Obchod je dobrý,ceny nízké a sortiment široký.Doprava taky rychlá a bezproblémová.
A Avatar autora 12.3.2019
Děkujeme za reakci a přejeme hezký březen.
MB Avatar autora | 11.3.2019
PV Avatar autora | 10.3.2019
LN Avatar autora | 10.3.2019
ID Avatar autora | 6.3.2019
Rychle vyřízeno, dopuručuji.
A Avatar autora 6.3.2019
Děkujeme
IC Avatar autora | 4.3.2019
EM Avatar autora | 4.3.2019
Velmi rychlé vyřízení a zaslání objednávky, se zbožím jsem byla moc spokojená. Obchod vřele doporučuji
A Avatar autora 4.3.2019
Velice děkujeme za pochvalu a přejeme hezký týden.
EB Avatar autora | 4.3.2019
Jsem velice spokojená s rychlostí vyřízení a dodání zboží.
A Avatar autora 4.3.2019
Velice děkujeme za hezké pondělí :-)
IP Avatar autora | 27.2.2019
Objednávka dorazila v pořádku a rychle, všechno je krásné. Děkuji :)
A Avatar autora 27.2.2019
Užijte si hezkou oslavu.
MV Avatar autora | 26.2.2019
Vše na jedničku. Dokonce jsem dostal zboží v den objednání.
A Avatar autora 26.2.2019
Děkujeme za pochvalu a přejeme hezký týden.
M Avatar autora | 26.2.2019
MK Avatar autora | 26.2.2019

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 96

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.